​Udskiftning af vinduer og døre

Trækker det ind gennem husets vinduer, eller kunne du tænke dig at få et bedre lysindfald i din bolig? Som tømrer står jeg klar til at hjælpe dig. Jeg tilbyder både udskiftning af vinduer og døre for private boligejere og erhvervskunder i blandt andet Sørvad, Holstebro, Sunds, Struer og andre omkringliggende områder. Skal jeg også hjælpe dig?​

Jeg har 25 års erfaring indenfor tømrerfaget, og jeg har drevet selvstændig virksomhed i de sidste 12 år. Jeg løser både store og små opgaver, og jeg har kompetencer indenfor alt fra nybyggeri til renoveringer. Et af mine specialer er udskiftning af vinduer og døre, og jeg sørger for, at du får en flot og tæt løsning. ​

Jeg er med dig hele vejen​

Jeg lægger stor vægt på at sikre, at mine kunder får den bedst mulige løsning, og derfor står jeg klar med kompetent rådgivning og vejledning i forhold til valg af de nye vinduer. Jeg er med dig hele vejen lige fra den indledende proces til det færdige resultat, og du er dermed i trygge hænder hos mig. 

Få et gratis tilbud

Udfyld formularen herunder og jeg vender tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad koster udskiftning af vinduer?​

De fleste, ​som skal have udskiftet deres vinduer, vil gerne på forhånd vide, hvor meget det kommer til at koste. 

Det kan dog være svært at give en specifik pris uden at kende til opgavens omfang og kundens ønsker, idet prisen afhænger af en række forskellige faktorer. Mine priser på montering af vinduer afhænger blandt andet af: ​

Hvor mange vinduer du skal have udskiftet​

Hvilken størrelse dine vinduer skal have

Hvilken producent du vælger​

Hvilket materiale du vælger​

Om der skal gøres plads til nogle større vinduer end de nuværende, så du kan få et bedre lysindfald​


Kontakt mig og hør mere eller indhent et tilbud​

Ønsker du at høre mere om mine priser, har du brug for rådgivning, eller kunne du tænke dig at indhente et skræddersyet tilbud på udskiftning af vinduer og/eller døre?

​Så er du altid meget velkommen til at kontakte mig. Jeg kan enten kontaktes på

telefon 51 20 83 45 eller e-mail ​thomas@borgstomrerfirma.dk. ​


Jeg ser frem til at høre fra dig.​

Det siger mine kunder​

"*Udskiftning af vinduer"

Alting gik efter tidsplanen og Thomas leverede et fantastisk godt stykke arbejde. Vi kan klart anbefale andre at bruge Borgs Tømrerfirma.

Niels Olsen​

"Montering af nyt køkken"

SUPER god service i forbindelse med opsætning af vores nye køkken! Professionelt arbejde, hvor der ikke er gået på kompromis med noget! Kan kun varmt anbefale Borgs Tømrerfirma.

Martin Kristensen

"Fantastisk flot udførsel"

af vores nye 70m2 træteresse. Ikke et sted at sætte en finger. ...og det er der jo iøvrigt aldrig når Thomas er på spil.

Henrik Damsgaard Lovmand

Hvem er Borgs Tømrerfirma?

​Jeg har 25 års erfaring i faget og har været selvstændig i 12 år.  Jeg har arbejdet med mange forskellige opgaver, både store og små, alt fra nybygning og renovering til rådgivning omkring den bedste løsning.

fb

Kontakt

Bauneparken 15

7550 Sørvad

Tlf.: 51 20 83 45

E-mail: thomas@borgstomrerfirma.dk

CVR: 38897365