Jeg sørger for et flot og tæt resultat

Trækker det ind gennem husets vinduer, eller kunne du tænke dig at få et bedre lysindfald i din bolig? Så står Borgs Tømrerfirma klar til at hjælpe dig. Jeg tilbyder både udskiftning af vinduer og døre for private boligejere og erhvervskunder i blandt andet Sørvad, Holstebro, Herning, Struer og andre omkringliggende områder. Skal jeg også hjælpe dig?​

Jeg har 25 års erfaring som tømrer, og jeg har drevet selvstændig virksomhed i de sidste 13 år. Jeg løser både store og små opgaver, og jeg har kompetencer indenfor alt fra nybyggeri til renoveringer. Et af mine specialer er udskiftning af vinduer og døre, og jeg sørger for, at du får en flot, tæt og energivenlig løsning.

Jeg er med dig hele vejen​

Jeg lægger stor vægt på at sikre, at mine kunder får den bedst mulige løsning, og derfor står jeg klar med kompetent rådgivning og vejledning i forhold til valg af de nye vinduer. Jeg er med dig hele vejen lige fra den indledende proces til det færdige resultat, og du er dermed i trygge hænder hos mig.​

Hvad koster udskiftning af vinduer?​

De fleste, ​som skal have udskiftet deres vinduer, vil gerne på forhånd vide, hvor meget det kommer til at koste. Det kan dog være svært at give en specifik pris uden at kende til opgavens omfang og kundens ønsker, idet prisen afhænger af en række forskellige faktorer. Mine priser på montering af vinduer afhænger bl.a. af:

  • Hvor mange vinduer du skal have udskiftet​
  • Hvilken størrelse dine vinduer skal have
  • Hvilken producent du vælger​
  • Hvilket materiale du vælger​

Skal der gøres plads til nogle større vinduer end de nuværende, så du kan få et bedre lysindfald​, så løser jeg også den opgave.

Jeg kan desuden også hjælpe med udskiftning af vinduer og døre i forbindelse med renovering af hus.

Kontakt mig og hør mere eller indhent et tilbud​

Ønsker du at høre mere om mine priser, har du brug for rådgivning, eller kunne du tænke dig at indhente et skræddersyet tilbud på udskiftning af vinduer og/eller døre? ​Så er du altid meget velkommen til at kontakte mig. Jeg kan enten kontaktes på telefon 51 20 83 45 eller e-mail ​thomas@borgstomrerfirma.dk.

Mere end 25 års erfaring

Jeg har eksisteret i mange år som professionel tømrervirksomhed.

Overholder tidsfristen på opgaven

Opgaven løses til den aftalte tidsfrist.

Professionel rådgivning

Jeg rådgiver og vejleder gerne om den bedste løsning for dig.

Se mine anmeldelser

Jeg har hjulpet mange kunder gennem tiden, med renovering og nybyggeri.

Se herunder hvad kunderne siger om Borgs Tømrerfirma.

"Udskiftning af vinduer"

Alting gik efter tidsplanen og Thomas leverede et fantastisk godt stykke arbejde. Vi kan klart anbefale andre at bruge Borgs Tømrerfirma.

Niels Olsen

"Montering af nyt køkken"

SUPER god service i forbindelse med opsætning af vores nye køkken! Professionelt arbejde, hvor der ikke er gået på kompromis med noget!

Martin Kristensen

"Fantastisk flot udførsel..."

...af vores nye 70m2 træteresse. Ikke et sted at sætte en finger. ...og det er der jo iøvrigt aldrig når Thomas er på spil.

Henrik Damsgaard Lovmand

Kontakt Borgs tømrerfirma

​Kontakt mig for et uforpligtende tilbud på din opgave

Ønsker du et tilbud eller yderligere information om, hvad jeg kan tilbyde som tømrer? Da er du velkommen til at kontakte mig. Jeg laver ikke bare en hvilken som helst løsning – Jeg sørger for en skræddersyet løsning, der passer til netop dine ønsker og behov. Udfyld formularen her på siden.​

Vurderet 5 ud af 5 baseret på Google anmeldelser.

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre nærmere?​

Firmainformation

Borgs Tømrerfirma

Bauneparken 15 7550 Sørvad

CVR-nummer: 38897365

Kontakt 

Telefon: +45 5120 8345

Thomas@borgstomrerfirma.dk

Kontakt mig for et godt tilbud.

Åbningstider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

Om firmaet

Borgs Tømrerfirma har 25 års erfaring inden for tømreropgaver for både private og erhverv.