Renovering af hus udføres med - 25 års erfaring​

Bærer dit hus tydeligt præg af slitage, eller trænger det til at blive moderniseret? Så er du kommet til det rette sted. Jeg har 25 års erfaring som tømrer, hvoraf jeg har været selvstændig i de sidste 12 år. Jeg løser alle former for tømreropgaver, og et af mine specialer er renovering af hus. ​

Mit tømrerfirma holder til i Sørvad, hvorfra jeg gerne kører ud til kunder,​ som drømmer om at få renoveret deres hus i Struer, Holstebro, Sunds og de øvrige omkringliggende områder.​

Giv din bolig et løft med renovering af hus

Jeg tilbyder alle former for renoveringer, og jeg løser gerne både store såvel som små opgaver. Jeg står derfor klar til at foretage din husrenovering, hvad end der er tale om en mindre renovering eller en totalrenovering af hus kombineret med en ombygning eller tilbygning. Jeg sørger altid for at tilbyde rådgivning og vejledning, så du kan få den helt rigtige løsning, der matcher dine ønsker og behov. 

Få et gratis tilbud

Udfyld formularen herunder og jeg vender tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad koster renovering af hus?​

​Hvor meget en renovering af hus koster, afhænger blandt andet af følgende faktorer: ​

​​

Om der er tale om en mindre renovering eller en totalrenovering​

Om du ønsker en ombygning i samme omgang for at få optimal udnyttelse af dine kvadratmeter​

Hvad du har af særlige ønsker til valg af materialer​

Om du skal have renoveret rum som køkken og badeværelse​

​Uanset hvad, kan du dog altid forvente at få en pris, der er realistisk og afspejler netop den type renovering af hus, som du har behov for og drømmer om. Når du vælger at lade mig stå for opgaven, kan du desuden altid​være sikker på, at du får en flot og holdbar løsning.​

Kontakt mig og hør mere om dine muligheder​

Der er mange forskellige muligheder i forbindelse med en boligrenovering. Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak om, hvad der kan lade sig gøre, og jeg udarbejder gerne et skræddersyet tilbud til dig.

Kontakt mig allerede i dag på telefon 51 20 83 45 eller e-mail ​thomas@borgstomrerfirma.dk.​​

Jeg ser frem til at høre fra dig.​​​

Det siger mine kunder​

"*Udskiftning af vinduer"

Alting gik efter tidsplanen og Thomas leverede et fantastisk godt stykke arbejde. Vi kan klart anbefale andre at bruge Borgs Tømrerfirma.

Niels Olsen​

"Montering af nyt køkken"

SUPER god service i forbindelse med opsætning af vores nye køkken! Professionelt arbejde, hvor der ikke er gået på kompromis med noget! Kan kun varmt anbefale Borgs Tømrerfirma.

Martin Kristensen

"Fantastisk flot udførsel"

af vores nye 70m2 træteresse. Ikke et sted at sætte en finger. ...og det er der jo iøvrigt aldrig når Thomas er på spil.

Henrik Damsgaard Lovmand

Hvem er Borgs Tømrerfirma?

​Jeg har 25 års erfaring i faget og har været selvstændig i 12 år.  Jeg har arbejdet med mange forskellige opgaver, både store og små, alt fra nybygning og renovering til rådgivning omkring den bedste løsning.

fb

Kontakt

Bauneparken 15

7550 Sørvad

Tlf.: 51 20 83 45

E-mail: thomas@borgstomrerfirma.dk

CVR: 38897365